Azilkërkuesit shqiptarë, “mollë sherri” në politikën irlandeze

Azilkërkuesit shqiptarë ndezin debatin politik në Republikën e Irlandës. Komentet e kryeministrit Leo Varadkar, i lidhur me emigracionin e paligjshëm janë, cilësuar si shumë të rrezikshme nga grupimet për të drejtat e emigrantëve dhe parti të opozitare.