BA 4 dhe BA 5 dhe tek ne, në nëntor pritet rritje e infektimeve. Së shpejti një vaksinë e re

Publikuar më: 26/8/2022, ora 16:44

BA 4 dhe BA 5 dhe tek ne, në nëntor pritet rritje e infektimeve. Së shpejti një vaksinë e re

Publikuar më: 26/8/2022, ora 16:44

Ashtu siç dyshohej, në Shqipëri kanë hyrë mutacionet BA 4 dhe BA 5 të variantit Omicron të koronavirusit. Me prezencën e këtyre varianteve, mjekët epidemiologë parashikojnë një dimër jo fort të lehtë. Ndërkohë, në jo shumë kohë, shqiptarët dhe popujt e tjerë mund të kenë në dispozicion një tjetër lloj vaksine ndaj Covid-19.

BA 4 dhe BA 5 dhe tek ne, në nëntor pritet rritje e infektimeve. Së shpejti një vaksinë e re

Publikuar më: 26/8/2022, ora 16:44

Ashtu siç dyshohej, në Shqipëri kanë hyrë mutacionet BA 4 dhe BA 5 të variantit Omicron të koronavirusit. Me prezencën e këtyre varianteve, mjekët epidemiologë parashikojnë një dimër jo fort të lehtë. Ndërkohë, në jo shumë kohë, shqiptarët dhe popujt e tjerë mund të kenë në dispozicion një tjetër lloj vaksine ndaj Covid-19.