Ba5 në Shqipëri, Bino: Piku i infektimeve në gusht, vaksinat janë të sigurta dhe mbrojnë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 14:29

Ba5 në Shqipëri, Bino: Piku i infektimeve në gusht, vaksinat janë të sigurta dhe mbrojnë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 14:29

Tashmë nuk ka më asnjë dyshim. Nënvarianti Ba5 i Omicron është në qarkullim edhe në vendin tonë. Silva Bino konfirmon se të gjitha të dhënat epidemiologjike flasin për praninë e këtij mutacioni, edhe pse ende nuk kanë mbërritur përgjigjet nga laboratorët e referencës.

Ba5 në Shqipëri, Bino: Piku i infektimeve në gusht, vaksinat janë të sigurta dhe mbrojnë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 14:29

Tashmë nuk ka më asnjë dyshim. Nënvarianti Ba5 i Omicron është në qarkullim edhe në vendin tonë. Silva Bino konfirmon se të gjitha të dhënat epidemiologjike flasin për praninë e këtij mutacioni, edhe pse ende nuk kanë mbërritur përgjigjet nga laboratorët e referencës.