Babagjyshët dhurojnë spektakël mes peshkaqenëve

Të notosh dhe të dhurosh spektakël mes peshkaqenëve. Këtë mënyrë kanë zgjedhur babagjyshët në Rio De Zhaneiro, të cilët për minuta të tëra kanë argëtuar fëmijë e të rritur brenda akuariumit gjigant në kryeqytetin brazilian.