Babagjyshi sekret për fëmijët shqiptarë – A2

Babagjyshi sekret për fëmijët shqiptarë

Është koha e festave, dhuratave dhe dëshirave. Është momenti kur fëmijët shkruajnë letra për Babagjyshin e Vitit të Ri.