Babë e bijë mbeten në qeli, vjehrri pranon vrasjen: Vajza nuk dinte gjë

Publikuar më: 8/6/2021, ora 16:57

Babë e bijë mbeten në qeli, vjehrri pranon vrasjen: Vajza nuk dinte gjë

Publikuar më: 8/6/2021, ora 16:57

Mexhit Picari dhe Dhurata Saliaj janë kapur nga kamerat e sigurisë disa momente para vrasjes së Kudret Saliajt.