Babica e Vlorës pa ujë, banorët: Uji vjen një herë në javë dhe nuk është i pijshëm – A2

Babica e Vlorës pa ujë, banorët: Uji vjen një herë në javë dhe nuk është i pijshëm

Bidona në ballkone, depozita dhe fuçi që grumbullojnë ujin, është panorama që shikon thuajse në 300 banesat e fshatit Babicë të Vlorës.