Baçi: “Ati” i Kyçykut, sjell një koncept tëri për gjakmarrjen

Agim Baçi në rubrikën e përjavshme për librat, komenton veprën “Ati” e Ardian Kyçykut, profesor dhe drejtues i revistës së njohur “Humus” në Rumani, ku jeton prej shumë vitesh.
Një roman që i kushtohet gjakmarrjes, plot enigma, e shkruar në një stil të veçantë që gjithmonë e më shumë po pëlqehet nga publiku shqiptar.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN