Bajram Begaj, gjenerali që hoqi spaletat për t’u bërë President

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:49

Bajram Begaj, gjenerali që hoqi spaletat për t’u bërë President

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:49

Kush është Presidenti i ri i vendit, që do të zërë vendin e Ilir Metës në postin më të lartë të Shtetit? Ai vjen nga fusha ushtarake dhe mbante deri momentin e fundit spaletat e gjeneralit, duke qenë edhe Shefi i Shtabit të Ushtrisë sonë. Me një karrierë në fushën e mjekësisë dhe deri drejtor i Spitalit Ushtarak, Bajram Begaj do të jetë Presidenti i ri.

Bajram Begaj, gjenerali që hoqi spaletat për t’u bërë President

Publikuar më: 24/7/2022, ora 16:49

Kush është Presidenti i ri i vendit, që do të zërë vendin e Ilir Metës në postin më të lartë të Shtetit? Ai vjen nga fusha ushtarake dhe mbante deri momentin e fundit spaletat e gjeneralit, duke qenë edhe Shefi i Shtabit të Ushtrisë sonë. Me një karrierë në fushën e mjekësisë dhe deri drejtor i Spitalit Ushtarak, Bajram Begaj do të jetë Presidenti i ri.