Bajrami: Në fund të ultimatumit prej 100 ditësh, i vetmi ndryshim në polici ishte drejtori

Publikuar më: 14/10/2021, ora 21:38

Bajrami: Në fund të ultimatumit prej 100 ditësh, i vetmi ndryshim në polici ishte drejtori

Publikuar më: 14/10/2021, ora 21:38

Gazetari i A2CNN, Armand Bajrami, i ftuar në Absolut 4, komentoi situatën në Policinë e Shtetit dhe në punën e Prokurorisë.