Bajrami: SPAK duhet të përparojë në hetim dhe të shkojë te zyrtarë më të lartë

Gazetari i A2, Armand Bajrami, u shpreh në studion e “Absolut 4” në A2 se “SPAK duhet të shtrijë hetimin” mbi tenderat e uniformave të policisë.