Balancimi i pushteteve, Gjata: Jo thjesht ndryshime, do të hartojmë kushtetutë të re

Demokratët kanë kohë që i kanë menduar ndryshimet kushtetuese. Dhe ato do të jenë më të thella sesa vetëm kufizimi me 2 herë i mandatit të kryeministrit. “Duhet komplet kushtetutë e re. Nevojë imediate për të ndryshuar këtë që kemi.”, shprehet Çlirim Gjata.