“Balili”, mbrojtja kërkon gjykim të shkurtuar – A2

“Balili”, mbrojtja kërkon gjykim të shkurtuar

Gjykata e Krimeve të Rënda do të vendosë për fatin e dosjes “Balili”. Pas verifikimit të masës së sigurisë dhe lënies në arrest me burg, ai është përballur sërish me gjykatën në një seancë paraprake, ku avokati i tij ka kërkuar gjykim të shkurtuar.