Balili, pikëpyetjet e dorëzimit në polici – A2

Balili, pikëpyetjet e dorëzimit në polici

Kelmend Balili, njeriu që sfidoi policinë e shtetit shqiptar për 2 vjet e 8 muaj, i dha fund arratisë në një formë të denjë për reputacionin që krijoi këto vite. i mbiquajtur nga mediat greke si Eskobari i Ballkanit dhe pasi nxori blof disa ministra, 47-vjeçari nga fshati Stjar i Delvinës, pati kushtet e tij për t’u dorëzuar. Ndiqni debatin në A2.

  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama mban fjalën në Kongresin e Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Detyra jonë e parë, të marrim 800 000 vota për mandatin e tretë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë na duhet për të çuar vendin në nivel tjetër
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Falë nesh, Shqipëria është e respektuar nga lidershipi evropian
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nga 1 janari, paga minimale do të jetë 30 000 lekë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Njerëzit nuk e ngatërrojnë Skënderbeun me besëlidhësit e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ne jemi Champions League, konkurrenca është Besëlidhja e dytë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Vetë ne jemi kundërshtari më i rrezikshëm i Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë nuk merret si inerci i dy të parëve
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kush lufton me krimin në një vend si Shqipëria, do të akuzohet si kriminel