Balla: Basha një huligan, nuk është rastësi që ka protesta në Tiranë, Podgoricë dhe Beograd – A2

Balla: Basha një huligan, nuk është rastësi që ka protesta në Tiranë, Podgoricë dhe Beograd

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, komentoi protestën e opozitës, duke thënë se një grup politikanësh të korruptuar në hyrje të parlamentit vijojnë punën e tyre intensive për bllokimin e rrugës evropiane të Shqipërisë në bashkëpunim edhe me elementë kriminalë sulmojnë punonjësit e policisë së shtetit.