Balla nga Haga për A2 CNN: Qeveria holandeze e bindur për Shqipërinë

Në pritje të një vote pozitive për çeljen e negociatave nga vendet anëtare të BE-së, Shqipëria ka nisur lobimin në Holande, që është dhe një ndër vendet më skeptike për anëtarësimin e vendeve të reja.

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi dhe krerët e grupeve parlamentare socialist e demokrat, Balla dhe Hajdari, ditën e sotme kanë pasur takime të shumta me politikanë dhe njerëz me ndikim.