“Ballkani, fuçi baruti”, nga Bosnja në Shkup dhe politika e brendshme shqiptare

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 10:35

“Ballkani, fuçi baruti”, nga Bosnja në Shkup dhe politika e brendshme shqiptare

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 10:35

Profesori Ardian Ndreca i ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të komentuar zhvillimet e fundit në rajonin e Ballkanit.