Ballkani i Hapur, Andoni: Fokusi duhet të jetë ekonomia. Serbia po zhvendos vëmendjen nga problemet reale

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:55

Ballkani i Hapur, Andoni: Fokusi duhet të jetë ekonomia. Serbia po zhvendos vëmendjen nga problemet reale

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:55

“Nëse ne nuk bëjmë dot një treg të përbashkët me Kosovën si mund të bëjmë një treg të përbashkët me dy vende që nuk kanë qenë aq dashamirës me ne?” Këtë pyetje ngriti në studion e Debati në A2 CNN analisti Ben Andoni, referuar nismës së Ballkanit të Hapur që sot zhvilloi mbledhjen e radhës në Beograd. Sipas tij edhe vetë liderët e kësaj nisme janë të paqartë për Open Balkan dhe nuk kanë një strukturë për të ardhmen e ekonomive tona.

Ballkani i Hapur, Andoni: Fokusi duhet të jetë ekonomia. Serbia po zhvendos vëmendjen nga problemet reale

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:55

“Nëse ne nuk bëjmë dot një treg të përbashkët me Kosovën si mund të bëjmë një treg të përbashkët me dy vende që nuk kanë qenë aq dashamirës me ne?” Këtë pyetje ngriti në studion e Debati në A2 CNN analisti Ben Andoni, referuar nismës së Ballkanit të Hapur që sot zhvilloi mbledhjen e radhës në Beograd. Sipas tij edhe vetë liderët e kësaj nisme janë të paqartë për Open Balkan dhe nuk kanë një strukturë për të ardhmen e ekonomive tona.