Ballkani i Hapur, çfarë po humbet Kosova dhe kush përfiton?

Publikuar më: 5/11/2021, ora 14:51

Ballkani i Hapur, çfarë po humbet Kosova dhe kush përfiton?

Publikuar më: 5/11/2021, ora 14:51

Astrit Panxha, klubi i prodhuesve në Kosovë, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për këtë nismë.