“Ballkani i Hapur” dhe situata politike në rajon, Rama në Beograd, mungon Zaev

Publikuar më: 3/11/2021, ora 19:57

“Ballkani i Hapur” dhe situata politike në rajon, Rama në Beograd, mungon Zaev

Publikuar më: 3/11/2021, ora 19:57

Nga kryeqyteti i Serbisë, gazetari Klevin Muka raporton për vizitën e kryeministrit shqiptar dhe tematikat që pritet të diskutohen aty.