“Ballkani i Hapur”, Hoxhaj: Nisma e Ramës nuk dëmton Kosovën, kërkon zhvillim përmes hapave të ndërmjetme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 21:38

“Ballkani i Hapur”, Hoxhaj: Nisma e Ramës nuk dëmton Kosovën, kërkon zhvillim përmes hapave të ndërmjetme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 21:38

Në një situatë kritike ndërkombëtare, ku vëmendja e opinionit publik ndërkombëtar është fokusuar tek ngjarjet në Ukraine , mund të ketë një zhvillim pozitiv për njohjen e ndërsjellët midis Prishtinës dhe Beogradit? Ish-ministri i Jashtëm kosovar, Enver Hoxhaj, i ftuar në emisionin “ Debat”, mendon se është momenti gjeopolitik i duhur. Sipas Hoxhajt, roli i Tiranës zyrtare në fillimin e këtij dialogut ka qenë “e shkëlqyeshme”. Por si e cilëson ai nismën e Ballkanit të Hapur, të cilës me gjasa mund t’i bashkohet edhe Mali i Zi i kryeministrit Dritan Abazovic?

“Ballkani i Hapur”, Hoxhaj: Nisma e Ramës nuk dëmton Kosovën, kërkon zhvillim përmes hapave të ndërmjetme

Publikuar më: 18/5/2022, ora 21:38

Në një situatë kritike ndërkombëtare, ku vëmendja e opinionit publik ndërkombëtar është fokusuar tek ngjarjet në Ukraine , mund të ketë një zhvillim pozitiv për njohjen e ndërsjellët midis Prishtinës dhe Beogradit? Ish-ministri i Jashtëm kosovar, Enver Hoxhaj, i ftuar në emisionin “ Debat”, mendon se është momenti gjeopolitik i duhur. Sipas Hoxhajt, roli i Tiranës zyrtare në fillimin e këtij dialogut ka qenë “e shkëlqyeshme”. Por si e cilëson ai nismën e Ballkanit të Hapur, të cilës me gjasa mund t’i bashkohet edhe Mali i Zi i kryeministrit Dritan Abazovic?