Ballkani i Hapur, marrëveshje për përballimin e krizës së energjisë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:26

Ballkani i Hapur, marrëveshje për përballimin e krizës së energjisë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:26

Gazetari Ervin Koçi sjell detaje nga Beogradi për zhvillimet e fundit dhe marrëveshjet në samit.