Ballkani i Hapur merr formë: Në janar lehtësime në dogana, për 18 muaj nis lëvizja e lirë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:30

Ballkani i Hapur merr formë: Në janar lehtësime në dogana, për 18 muaj nis lëvizja e lirë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:30

Konkretizimi i lëvizjes së lirë të mallrave dhe njerëzve ishin pikat kryesore që u diskutuan në takimin e radhës mes Shqipërisë- Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut në kuadër të nismës Ballkani i Hapur. Kryeministri Rama dhe presidenti serb, Vuçiç njoftuan se ka një dakordësi për lehtësimin e procedurave doganore, ndërkohë që përsëritën ftesën për vendet e tjera që t’i bashkohen nismës.

Ballkani i Hapur merr formë: Në janar lehtësime në dogana, për 18 muaj nis lëvizja e lirë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 16:30

Konkretizimi i lëvizjes së lirë të mallrave dhe njerëzve ishin pikat kryesore që u diskutuan në takimin e radhës mes Shqipërisë- Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut në kuadër të nismës Ballkani i Hapur. Kryeministri Rama dhe presidenti serb, Vuçiç njoftuan se ka një dakordësi për lehtësimin e procedurave doganore, ndërkohë që përsëritën ftesën për vendet e tjera që t’i bashkohen nismës.