“Ballkani i Hapur” në Ohër

Publikuar më: 8/6/2022, ora 09:15

“Ballkani i Hapur” në Ohër

Publikuar më: 8/6/2022, ora 09:15

Serbia, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut mblidhen. Mali i Zi dhe Bosnje-Hercegovina afrohen të “vëzhgojnë”.