Ballkani i Hapur, Nesho: Moska kërkon të rikthejë lavdinë e Perandorisë ruse

Publikuar më: 8/6/2022, ora 20:44

Ballkani i Hapur, Nesho: Moska kërkon të rikthejë lavdinë e Perandorisë ruse

Publikuar më: 8/6/2022, ora 20:44

Agim Nesho, diplomat, i ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, teksa u diskutua për samitin e fundit të Ballkanit të Hapur në Ohër këtë të mërkurë, tha se Rusia kërkon të rikthejë lavdinë e Perandorisë ruse nëpërmjet projekteve, të cilët anashkalojnë krijimin e republikave që ndodhën nga shpërndarja e ish-Bashkimit Sovjetik dhe ish-Jugosllavisë.

Ballkani i Hapur, Nesho: Moska kërkon të rikthejë lavdinë e Perandorisë ruse

Publikuar më: 8/6/2022, ora 20:44

Agim Nesho, diplomat, i ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, teksa u diskutua për samitin e fundit të Ballkanit të Hapur në Ohër këtë të mërkurë, tha se Rusia kërkon të rikthejë lavdinë e Perandorisë ruse nëpërmjet projekteve, të cilët anashkalojnë krijimin e republikave që ndodhën nga shpërndarja e ish-Bashkimit Sovjetik dhe ish-Jugosllavisë.