Ballkani i Hapur, Nezir Kraki: Nuk ofron asnjë zgjidhje për Shqipërinë, synohet defaktorizimi shqiptar në rajon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:54

Ballkani i Hapur, Nezir Kraki: Nuk ofron asnjë zgjidhje për Shqipërinë, synohet defaktorizimi shqiptar në rajon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:54

Asnjë zgjidhje dhe asnjë alternativë nuk ofron Ballkani i hapur për Shqipërinë dhe shqiptarët. Në këtë përfundim ka arritur analisti Nezir Kraki, sipas të cilit kjo nismë erdhi si ide e Serbisë me synimin e vetëm, defaktorizimin e shqiptarëve në Ballkan. Në studion e “Absolut 4” në A2 CNN ai tha se Serbia është superfuqi në rajon dhe nuk ka interesa të njëjta me Shqipërinë e Kosovën.

Ballkani i Hapur, Nezir Kraki: Nuk ofron asnjë zgjidhje për Shqipërinë, synohet defaktorizimi shqiptar në rajon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:54

Asnjë zgjidhje dhe asnjë alternativë nuk ofron Ballkani i hapur për Shqipërinë dhe shqiptarët. Në këtë përfundim ka arritur analisti Nezir Kraki, sipas të cilit kjo nismë erdhi si ide e Serbisë me synimin e vetëm, defaktorizimin e shqiptarëve në Ballkan. Në studion e “Absolut 4” në A2 CNN ai tha se Serbia është superfuqi në rajon dhe nuk ka interesa të njëjta me Shqipërinë e Kosovën.