Ballkani i Hapur, Shano: Nuk vjen era verë, por Shlivovicë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 19:49

Ballkani i Hapur, Shano: Nuk vjen era verë, por Shlivovicë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 19:49

Ekonomisti Dritan Shano komenton në Ditarin e A2 CNN se Open Balkan është thjesht një nismë që ndoshta po diktohet nga tregtarët e miellit, vezëve dhe peshkut.

Ballkani i Hapur, Shano: Nuk vjen era verë, por Shlivovicë

Publikuar më: 2/9/2022, ora 19:49

Ekonomisti Dritan Shano komenton në Ditarin e A2 CNN se Open Balkan është thjesht një nismë që ndoshta po diktohet nga tregtarët e miellit, vezëve dhe peshkut.