“Ballkani i Hapur” unifikon qëndrimin, Vucic: Shkojmë në Bruksel me Ramën dhe Kovacevskin

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:40

“Ballkani i Hapur” unifikon qëndrimin, Vucic: Shkojmë në Bruksel me Ramën dhe Kovacevskin

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:40

Serbia, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të marrin pjesë në samitin e Bashkimit Europian me një qëndrim të unifikuar. Zyra për shtyp e Aleksandër Vucic, njoftoi se bashkë me kryeministrat, Edi Rama dhe Dimitar Kovacevski, do të udhëtojnë nesër për në Bruksel, dhe se liderët i presin biseda të vështira me zyrtarë të unionit.

“Ballkani i Hapur” unifikon qëndrimin, Vucic: Shkojmë në Bruksel me Ramën dhe Kovacevskin

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:40

Serbia, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të marrin pjesë në samitin e Bashkimit Europian me një qëndrim të unifikuar. Zyra për shtyp e Aleksandër Vucic, njoftoi se bashkë me kryeministrat, Edi Rama dhe Dimitar Kovacevski, do të udhëtojnë nesër për në Bruksel, dhe se liderët i presin biseda të vështira me zyrtarë të unionit.