“Ballkani Perëndimor është i kërcënuar”, Johnson emëron ish-komandantin e NATO-s si të dërguar special

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:27

“Ballkani Perëndimor është i kërcënuar”, Johnson emëron ish-komandantin e NATO-s si të dërguar special

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:27

Mbretëria e Bashkuar ka emëruar Marshallin e Forcave Ajrore, Sir Stuart Peach, si të dërguarin e ri special për Ballkanin Perëndimor. Në njoftimin zyrtar të qeverisë britanike, thuhet se ky emërim është bërë nga kryeministri Boris Johnson, si pjesë e përkushtimit të Mbretërisë së Bashkuar për stabilitet dhe prosperitet në rajonin tonë. Sir Stuart Peach, merr këtë detyrë të re, pasi dha dorëheqjen, në fillim të këtij viti, nga posti i Shefit të Komitetit Ushtarak të NATO-s, një pozicion që mbante prej vitit 2018.

“Ballkani Perëndimor është i kërcënuar”, Johnson emëron ish-komandantin e NATO-s si të dërguar special

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:27

Mbretëria e Bashkuar ka emëruar Marshallin e Forcave Ajrore, Sir Stuart Peach, si të dërguarin e ri special për Ballkanin Perëndimor. Në njoftimin zyrtar të qeverisë britanike, thuhet se ky emërim është bërë nga kryeministri Boris Johnson, si pjesë e përkushtimit të Mbretërisë së Bashkuar për stabilitet dhe prosperitet në rajonin tonë. Sir Stuart Peach, merr këtë detyrë të re, pasi dha dorëheqjen, në fillim të këtij viti, nga posti i Shefit të Komitetit Ushtarak të NATO-s, një pozicion që mbante prej vitit 2018.