Ballkani, “vatra” e re e Europës me koronavirus

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:47

Ballkani, “vatra” e re e Europës me koronavirus

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:47

Ballkani është kthyer në një vatër të madhe të pandemisë së koronavirusit, me infektimet dhe vdekjet që po arrijnë nivele rekord. Emergjenca prek kryesisht Rumaninë dhe Bullgarinë, vendet me nivelin më të ulët të vaksinimit në të gjithë Bashkimin Europian.

Ballkani, “vatra” e re e Europës me koronavirus

Publikuar më: 5/11/2021, ora 12:47

Ballkani është kthyer në një vatër të madhe të pandemisë së koronavirusit, me infektimet dhe vdekjet që po arrijnë nivele rekord. Emergjenca prek kryesisht Rumaninë dhe Bullgarinë, vendet me nivelin më të ulët të vaksinimit në të gjithë Bashkimin Europian.