”Ballo me maska”, Teatri i Operas dhe Baletit, katër ditë dedikuar Verdit

Publikuar më: 30/5/2022, ora 17:33

”Ballo me maska”, Teatri i Operas dhe Baletit, katër ditë dedikuar Verdit

Publikuar më: 30/5/2022, ora 17:33

“Ballo me maska”, një nga kryeveprat klasike të Verdit, vjen si dhuratë në Tiranë nga Teatri Regio di Parma. Në një bashkëprodhim midis artistëve italianë dhe atyre shqiptarë, ngjitet në skenë nga data 1 deri më 4 qershor.

”Ballo me maska”, Teatri i Operas dhe Baletit, katër ditë dedikuar Verdit

Publikuar më: 30/5/2022, ora 17:33

“Ballo me maska”, një nga kryeveprat klasike të Verdit, vjen si dhuratë në Tiranë nga Teatri Regio di Parma. Në një bashkëprodhim midis artistëve italianë dhe atyre shqiptarë, ngjitet në skenë nga data 1 deri më 4 qershor.