Balluku: Rruga e Arbrit është një arritje, por ka vetëm një problem. PPP-të nuk janë shpikur nga PS

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, e ftuar në Absolut 4, ndër të tjera foli edhe për rrugën e Arbrit për të cilën theksoi se do të punohet edhe 18 muajt e ardhshëm. Ministrja u shpreh se i vetmi problem në punime është vetëm tuneli i Murrizit.