Balluku: Situata e mirë, fasha vetëm në rast vështirësie

Publikuar më: 31/5/2023, ora 22:55

Balluku: Situata e mirë, fasha vetëm në rast vështirësie

Publikuar më: 31/5/2023, ora 22:55

Qeveria nuk po planifikon asnjë rritje të çmimeve të energjisë elektrike. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, në një intervistë për A2 CNN, ka hedhur poshtë akuzat për planifikimin e një shtrenjtimi të tarifave, si pamundësi e buxhetit për të përballuar rritjen e pagave.

Balluku: Situata e mirë, fasha vetëm në rast vështirësie

Publikuar më: 31/5/2023, ora 22:55

Qeveria nuk po planifikon asnjë rritje të çmimeve të energjisë elektrike. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, në një intervistë për A2 CNN, ka hedhur poshtë akuzat për planifikimin e një shtrenjtimi të tarifave, si pamundësi e buxhetit për të përballuar rritjen e pagave.