Banesat për të prekurit e tërmetit, qeveria vendos të nisë shpërndarjen më 25 nëntor

Nga data 25 nëntor do të fillojë shpërndarja e banesave për të prekurit nga tërmeti. Zëvendësministri Arben Ahmetaj njoftoi se të parët që do të përfitojnë janë shtresat në nevojë, pensionistët qe jetojnë vetëm, apo dhe nënat që rrisin fëmijët të vetme. Pjesa tjetër do të përcaktohet me short.