Banka e Shqipërisë hedh në qarkullim dy kartëmonedha të reja

Publikuar më: 17/1/2022, ora 16:00

Banka e Shqipërisë hedh në qarkullim dy kartëmonedha të reja

Publikuar më: 17/1/2022, ora 16:00

Banka e Shqipërisë ka hedhur sot në qarkullim dy prerjet e radhës së serisë së re të kartëmonedhave shqiptare me kurs ligjor, 500 Lekë dhe 2000 Lekë.