Banka e Shqipërisë: Kriza e çmimeve mund të prishë ekuilibrat e sistemit financiar

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:21

Banka e Shqipërisë: Kriza e çmimeve mund të prishë ekuilibrat e sistemit financiar

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:21

Kriza e çmimeve dhe shtrenjtimi i energjisë mund të prishin ekuilibrat duke cenuar qëndrueshmërinë e brishtë të sistemit financiar në vend. Është ky paralajmërimi që vjen nga Banka e Shqipërisë në “Raportin e Stabilitetit Financiar” për gjysmën e parë të vitit.

Banka e Shqipërisë: Kriza e çmimeve mund të prishë ekuilibrat e sistemit financiar

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:21

Kriza e çmimeve dhe shtrenjtimi i energjisë mund të prishin ekuilibrat duke cenuar qëndrueshmërinë e brishtë të sistemit financiar në vend. Është ky paralajmërimi që vjen nga Banka e Shqipërisë në “Raportin e Stabilitetit Financiar” për gjysmën e parë të vitit.