Bankat “lëshojnë pe”, biznesi dhe individët rrisin kërkesën për kredi – A2

Bankat “lëshojnë pe”, biznesi dhe individët rrisin kërkesën për kredi

Bankat po mbështesin ekonominë me kredi, pas hezitimit gati 1-vjeçar. Banka e Shqipërisë vlerëson në raportin e fundit të politikës monetare se gjatë tremujorit të dytë të këtij viti, huaja është rritur si për bizneset, ashtu edhe për individët.