Bankat nën presionin e grabitjeve

Publikuar më: 17/4/2019, ora 22:48

Bankat nën presionin e grabitjeve

Publikuar më: 17/4/2019, ora 22:48

Në studion e Aurora Sulçes: Edvin Libohova, ekspert për sistemin bankar dhe atë financiar, Artan Gjergji, drejtor i Bursës “Alse” dhe Emirjon Senja, gazetar, kryeredaktor i “Albeu”

Bankat nën presionin e grabitjeve

Publikuar më: 17/4/2019, ora 22:48

Në studion e Aurora Sulçes: Edvin Libohova, ekspert për sistemin bankar dhe atë financiar, Artan Gjergji, drejtor i Bursës “Alse” dhe Emirjon Senja, gazetar, kryeredaktor i “Albeu”