Bankat shtrenjtojnë kreditë dhe shtrëngojnë kushtet për biznesin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:20

Bankat shtrenjtojnë kreditë dhe shtrëngojnë kushtet për biznesin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:20

Bankat po tregohen të kujdesshme për t’u dhënë kredi bizneseve. Vrojtimi i fundit i Bankës së Shqipërisë gjeti se pasiguritë që ka shkaktuar lufta në Ukrainë dhe ngadalësimi i ekonomisë, si pasojë e saj, kanë bërë që institucionet financiare të shtrenjtojnë kushtet për të dhënë hua.

Bankat shtrenjtojnë kreditë dhe shtrëngojnë kushtet për biznesin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 20:20

Bankat po tregohen të kujdesshme për t’u dhënë kredi bizneseve. Vrojtimi i fundit i Bankës së Shqipërisë gjeti se pasiguritë që ka shkaktuar lufta në Ukrainë dhe ngadalësimi i ekonomisë, si pasojë e saj, kanë bërë që institucionet financiare të shtrenjtojnë kushtet për të dhënë hua.