Banorët e fshatit Trevllazër në Vlorë, në protestë për rrugë dhe ujë

Banorë të fshatit Trevllazër në bashkinë e Vlorës protestuan paraditen e kësaj të marte para bashkisë së qytetit bregdetar duke kërkuar, rrugë dhe ujë. Banorët tentuan të shkonin në zyrën e kryetarit të Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli, por janë ndaluar nga policia bashkiake.

Shkarkoni aplikacionin e A2