Banorët e Kabulit: Të huajt të mos ndërhyjnë më, do të na çoni prapë në luftë

Me mijëra njerëz janë larguar nga Afganistani dhe po aq po mundohen të largohen përmes kufijve tokësore. Ata që jetojnë ende aty shprehen se jetesa nuk është e lehteë. Frika më e madhe e tyre është diskriminimi nga talebanët, apo jetesa e papërballueshme për shkak të çmimeve shumë të larta.