Banorët u përplasën me policinë, avokati: Drejtuesit e policisë së Beratit, të lidhur me fisin Çapja

Banorët e fshatit Lumas në Kuçovë u përplasën të hënën me policinë dhe shkak u bë projekti për ujësjellësin, pasi banorët kundërshtojnë shfrytëzimin e ujit të burimit të Sinecit.