Barbie shkon në hapësirë. Astronautja Cristofereti frymëzon kukullën e re

Në një partneritet mes agjencisë hapësinore europiane dhe Matel, Barbie shkon atje ku asnjë kukull tjetër nuk ka mundur më parë.