Bardhi akuza policisë: Erdhi me vonesë, shoqëroi gazetarë dhe anëtarë të kryesisë së PD

Publikuar më: 9/1/2022, ora 10:43

Bardhi akuza policisë: Erdhi me vonesë, shoqëroi gazetarë dhe anëtarë të kryesisë së PD

Publikuar më: 9/1/2022, ora 10:43

Sekretari i përgjithshëm i PD, Gazment Bardhu mbrëmjen e djeshme ka akuzuar Policinë e Shtetit se nuk ka bërë si duhet detyrën e saj. Ai ka deklaruar se në vend që të shkojë dhe të shoqërojë dhunuesit e godinës së PD, policia ka arrestuar deputetë dhe gazetarë pranë kryesisë së partisë.

Bardhi akuza policisë: Erdhi me vonesë, shoqëroi gazetarë dhe anëtarë të kryesisë së PD

Publikuar më: 9/1/2022, ora 10:43

Sekretari i përgjithshëm i PD, Gazment Bardhu mbrëmjen e djeshme ka akuzuar Policinë e Shtetit se nuk ka bërë si duhet detyrën e saj. Ai ka deklaruar se në vend që të shkojë dhe të shoqërojë dhunuesit e godinës së PD, policia ka arrestuar deputetë dhe gazetarë pranë kryesisë së partisë.