Bardhi: Basha u tërhoq në dobi të bashkimit, Berisha duhej të kishte bërë të njëjtën gjë

Publikuar më: 24/3/2023, ora 22:54

Bardhi: Basha u tërhoq në dobi të bashkimit, Berisha duhej të kishte bërë të njëjtën gjë

Publikuar më: 24/3/2023, ora 22:54

Nëse pas 9 shtatorit kur Lulzim Basha pezulloi nga Grupi Parlamentar Sali Berishën, ngjarjet nuk do të kishin rrjedhur siç rrodhën, PD sot do të ishte më e fortë dhe mund të kishte provokuar edhe zhvillime të jashtëzakonshme politike. I këtij mendimi është Gazment Bardhi, i cili në “Intervistë” me Merita Haklajn u shpreh se ish kreu i demokratëve zgjodhi të tërhiqej në dobi të bashkimit të demokratëve.

Bardhi: Basha u tërhoq në dobi të bashkimit, Berisha duhej të kishte bërë të njëjtën gjë

Publikuar më: 24/3/2023, ora 22:54

Nëse pas 9 shtatorit kur Lulzim Basha pezulloi nga Grupi Parlamentar Sali Berishën, ngjarjet nuk do të kishin rrjedhur siç rrodhën, PD sot do të ishte më e fortë dhe mund të kishte provokuar edhe zhvillime të jashtëzakonshme politike. I këtij mendimi është Gazment Bardhi, i cili në “Intervistë” me Merita Haklajn u shpreh se ish kreu i demokratëve zgjodhi të tërhiqej në dobi të bashkimit të demokratëve.