Bardhi dhe Berisha bëjnë bashkë 43 deputetë të Partisë Demokratike

Publikuar më: 6/9/2023, ora 09:23

Bardhi dhe Berisha bëjnë bashkë 43 deputetë të Partisë Demokratike

Publikuar më: 6/9/2023, ora 09:23

Anesti Bajramemaj sjell të rejat më të fundit politike nga kampi opozitar.

Bardhi dhe Berisha bëjnë bashkë 43 deputetë të Partisë Demokratike

Publikuar më: 6/9/2023, ora 09:23

Anesti Bajramemaj sjell të rejat më të fundit politike nga kampi opozitar.