Bardhi i përgjigjet Nokës: Selia, e hapur për demokratët, e mbyllur për trafikantët e drogës krah Berishës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 14:14

Bardhi i përgjigjet Nokës: Selia, e hapur për demokratët, e mbyllur për trafikantët e drogës krah Berishës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 14:14

Sekretari i përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, iu kundërpërgjigj akuzave të disa deputetëve të partisë se Basha ka bunkerizuar selinë e PD. Një grup deputetësh mbërritën gjatë drekës në seli por i gjetën të mbyllura dyert e selisë. Bardhi tha se ata bënë vetëm një show dhe se në seli po kryhen punime.

Bardhi i përgjigjet Nokës: Selia, e hapur për demokratët, e mbyllur për trafikantët e drogës krah Berishës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 14:14

Sekretari i përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, iu kundërpërgjigj akuzave të disa deputetëve të partisë se Basha ka bunkerizuar selinë e PD. Një grup deputetësh mbërritën gjatë drekës në seli por i gjetën të mbyllura dyert e selisë. Bardhi tha se ata bënë vetëm një show dhe se në seli po kryhen punime.