Bardhi ironizon zgjedhjet e Rithemelimit: Vetëm kryetarët e bashkive socialiste nuk votuan për Berishën

Publikuar më: 27/5/2022, ora 22:23

Bardhi ironizon zgjedhjet e Rithemelimit: Vetëm kryetarët e bashkive socialiste nuk votuan për Berishën

Publikuar më: 27/5/2022, ora 22:23

Gazment Bardhi ka bërë një akuzë të rëndë në lidhje me proceset zgjedhore të organizuara nga Komisioni i Rithemelimit për zgjedhjen e kryetarëve të degëve dhe më pas për kryetarin e Partisë Demokratike. Sipas Bardhit, pas verifikimeve që ai ka bërë, në këto zgjedhje ka votuar e gjithë administrata e bashkive socialiste, përveç kryetarëve të bashkive.

Bardhi ironizon zgjedhjet e Rithemelimit: Vetëm kryetarët e bashkive socialiste nuk votuan për Berishën

Publikuar më: 27/5/2022, ora 22:23

Gazment Bardhi ka bërë një akuzë të rëndë në lidhje me proceset zgjedhore të organizuara nga Komisioni i Rithemelimit për zgjedhjen e kryetarëve të degëve dhe më pas për kryetarin e Partisë Demokratike. Sipas Bardhit, pas verifikimeve që ai ka bërë, në këto zgjedhje ka votuar e gjithë administrata e bashkive socialiste, përveç kryetarëve të bashkive.