Bardhi-policisë: Nuk marr urdhër nga prokurorja unë, hapni rrugën që mediat të shohin krimin e Berishës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 15:44

Bardhi-policisë: Nuk marr urdhër nga prokurorja unë, hapni rrugën që mediat të shohin krimin e Berishës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 15:44

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, u ka kërkuar efektivëve të policisë që kishin bllokuar hyrjen për në selinë e PD, që të lejonin futjen e gazetarëve dhe operatorëve brenda, pasi kryetari Lulzim Basha njoftoi një konferencë për mediat. Hyrja për në seli nuk lejohet për shkak se aty po kryhen veprime hetimore nga ana e prokurorisë, pasi policia mori në kontroll godinën, sipas saj, me vetë kërkesën e disa deputetëve të PD që ndodheshin brenda saj.

Bardhi-policisë: Nuk marr urdhër nga prokurorja unë, hapni rrugën që mediat të shohin krimin e Berishës

Publikuar më: 8/1/2022, ora 15:44

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, u ka kërkuar efektivëve të policisë që kishin bllokuar hyrjen për në selinë e PD, që të lejonin futjen e gazetarëve dhe operatorëve brenda, pasi kryetari Lulzim Basha njoftoi një konferencë për mediat. Hyrja për në seli nuk lejohet për shkak se aty po kryhen veprime hetimore nga ana e prokurorisë, pasi policia mori në kontroll godinën, sipas saj, me vetë kërkesën e disa deputetëve të PD që ndodheshin brenda saj.