Baro: Zhvillimi i Panairit, i rëndësishëm, rrezikohej të humbte tradita

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:46

Baro: Zhvillimi i Panairit, i rëndësishëm, rrezikohej të humbte tradita

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:46

Aida Baro, kryeredaktore e shtëpisë botuese Peggi, tregon për disa nga titujt më interesantë të pranishëm në Panairin e Librit, dhe rëndësinë specifike të zhvillimit të tij.

Baro: Zhvillimi i Panairit, i rëndësishëm, rrezikohej të humbte tradita

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 09:46

Aida Baro, kryeredaktore e shtëpisë botuese Peggi, tregon për disa nga titujt më interesantë të pranishëm në Panairin e Librit, dhe rëndësinë specifike të zhvillimit të tij.